- bedrijf
- John Modderman
- Leo Bekema

Bouwen is een creatief proces...

"Persoonlijke aandacht en zorg voor de klant", dit zijn wat Leo Bekema betreft belangrijke zaken tijdens de bouw. "We willen hoogwaardige kwaliteit afleveren en kunnen dat alleen bereiken als de klant dat ook zo ervaart". Leo Bekema heeft zijn sporen in de bouw allang verdiend. Hij startte in 1978 als timmerman bij een middelgroot bouwbedrijf in Friesland. Dit resulteerde uiteindelijk in de functie van uitvoerder in de utiliteitsbouw.

"Ik houd van de coördinerende rol. Zorgen dat alles op elkaar afgestemd is en op rolletjes loopt op de werkvloer. Regelmatige bouwvergaderingen zijn hiervoor een goed instrument. Er zijn zoveel partijen, de klant, de architect, bouwkundig toezichthouders. Tijdens het wekelijks overleg zet je alle neuzen weer dezelfde kant op".

Leo Bekema heeft ervaring in alle bouwsectoren en ervaart iedere opdracht als een plezierige uitdaging. Over zijn werkzaamheden bij BouwCollectief Sneek is hij duidelijk: "Bouwen, creëren, inventief zijn, ik vind het een prachtig vak!"

BouwCollectief Sneek bv, adviseert & realiseert